0045 61653359/ 0046 761885600 lovinaspirit@gmail.com

Välkommen till Lovinaspirit. Jag heter Zeleste och är glad att du är här.

Här på sidan hittar du mina passioner inom: 

  • djurkommunikation och telepati
  • clairvoyant vägledning/ medial vägledning
  • healing
  • kost och sundhet a la Medical Medium
  • barn, familj och relationer
  • numerologi

och en massa annat.

Jag jobbar som certifierad Dog Listener och hjälper hundägare tillbaks till lugnet i familjen/ flocken.

Jag är utbildad clairvoyant vägleder och djurkommunikatör.

Clairvoyant vägledning/ medial vägledning

Jag är utbildad clairvoyant – intuitiv coach. Kontakta mig för mer information.

 

Djurtelepati och hjälp till dig och din hund

Vill du veta hur dit djur mår och om ditt djur har meddelanden till dig?

Har du hund och behöver hjälp till att hitta balansen?

 

En harmonisk hverdag med hund

Få de værktøjer, der skal til for at forstå din hund. Når du lærer at se verden med hundens øjne, kan du lykkes med at skabe en harmonisk hverdag for både dig selv og din hund.

Jeg er Dog Listener og hjælper dig, der:

  • har udfordringer med din hund
  • har brug for støtte og vejledning
  • har prøvet mange metoder uden held
  • er åben for at lære din hunds sprog

Hundekonsultation via telefon

En lærerig samtale, hvor du får hjælp til at forstå din hunds adfærd, så du kan løse de udfordringer, du oplever med hunden. Du fortæller, jeg lytter – og giver konkrete råd, der giver dig det, der skal til for at skabe en mere harmonisk hverdag med din hund. Konsultationen varer 1 time med mulighed for at booke ekstra tid alt efter behov.

Kørekort i Hundekommunikation

Uddan dig i hundens sprog, når du vil og hvor du vil. Kørekort i Hundekommunikation er det ultimative hundekursus, som giver dig viden og værktøjer til at håndtere en hver udfordring med din hund. Kurset består af 6 moduler plus masser af bonusmateriale, der samlet klæder dig på til at skabe et liv med hund uden stress og frustrationer.

Konsultation + fuld support + kursus

Få løst udfordringerne med din hund en gang for alle. Du får skræddersyet hjælp hjemme hos dig selv samt adgang til online kurset Kørekort i Hundekommunikation. Samlet lærer du alt det, der skal til, for at du kan skabe det liv med din hund, du drømmer om. Efter konsultationen har du også livslang backup, så du løbende kan få råd og støtte.

“… jeg har fået styr på to vovser, 7 og 10 år gamle, som før triggede hinanden til at gø, well no more!”

/Karin

“Helt klart den bedste af alle instruktører, jeg har mødt gennem årene.”

/Lisa

“To dage efter jeg indførte ændringerne og trænede lidt med hundene, trak de ikke mere.”

/Nina

“… det meste du siger, skal jeg tænke over – ikke bare i relation til min hund, men også i relation til mine børn og min mand.”

/Kajsa

“Jeg forstår og har allerede mærket, hvor meget roligere min hund er blevet med hjælp fra dine tips.”

/Lotta

“…han er blevet mere rolig, og jeg ved, hvad jeg skal gøre.”

/Susanne

“Helt fantastisk koncept!”

/Monica

“Så god du er til at hjælpe os hundeejere ♥️♥️”

/Agneta

Følg med på Facebook

Følg Lovinadogs på Facebook, så du ikke går glip af mit næste foredrag eller kursus i nær dig. Der er også masser af tips, videoer og andet godt at hente!

Spørgsmål?

Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at sende en mail på info@lovinadogs.com eller ringe til mig på tlf. 61653359.

Hvad koster min hjælp?

Hos Lovinadogs finder du en bred vifte af løsninger. Vælg den, der passer dig og ban vejen for en bedre relation til din hund. Se priser her >>

Kursus i Lyngby 11.-12. september

Kurset løber over 2 dage ml. 18 og 20, hvor du lærer alt om hundekommunikation og får masser af tips til hverdagen med hund. Føler du ikke, at du har fundet en måde at få en dybere kontakt til din hund? Føler du ikke, at livet med hund blev helt, som du havde tænkt dig? Så er dette kursus for dig!

Er du klar?

At forstå din hund gennem hundekommunikation sker ikke fra den ene dag til den anden. Det kræver, at du arbejder med din relation til din hund – og ikke mindst med dig selv. Er du klar til det, findes der ingen grænser for, hvad du kan opnå sammen med din hund.

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener og bruger derfor metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper hundeejere med at forstå hundens unikke sprog. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund, får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Blog:

Numerologi och barn

Har du svårt att hitta ett namn till ditt barn? 9 månader är ganska länge fast inte tillräckligt länge om ni inte kan bli sams om ett namn. Jag undrar om du känner till numerologi? Numerologi och...

Reiki healing Stockholm

Känner du dig ofta trött och utmattad i din kropp? Känns det som att din kropp behöver ett boost av energi eller att du behöver få omsorg och ge till dig själv och inte andra som vanligt? Boka en...

Har du ‘checkat in’ i din kropp idag?

Har du? Hmm jag måste göra det varje dag. Annars checkar min kropp ut. Vad menar jag egentligen när jag frågor om du har checkat in i din kropp? Våra kroppar bär os hela livet. Dem ser till att vi...

Det siger hundeejerne:

“… det er en helt ny måde at se min hund på”
Vi har været yderst tilfredse med den information og undervisning, vi fik af Zeleste fra Lovinadogs. Hun var rigtig dygtig til at forklare os i detaljer, hvorfor vores hund Murphy har den adfærd han har, og hvordan vi kan hjælpe ham. Vi føler os godt klædt på til at arbejde med de nye værktøjer.

Vi har efterfølgende haft opfølgning omkring, hvordan det går, og vi har til og med anbefalet Zeleste til andre. Der er virkelig meget at vinde ved at få hjælp af Lovinadogs, og det er en helt ny måde at se min hund på. Nu har vi til og med fået en hund til i huset, og med værktøjerne er det gået rigtig godt.

/Mie

“Han troede, han var en husky…”
Dette er Eddie, og han er 3 år. Han er en Irsk Terrier. Han havde bare ét problem. Han troede, han var en husky (Siberian Husky) – han trak utrolig meget på gåturene, og for en ældre herre som mig, havde jeg brug for hjælp.

Da jeg mødte Zeleste, fortalte jeg om mit problem. Hun sagde, at hun kunne hjælpe mig, og det kunne hun. Ved hjælp af hendes gode råd, trækker Eddie ikke i snoren i dag – så længe der ikke er katte eller hunde i løbetid.

Zeleste er Dog Listener, så hvis du har problemer med din hund, er hun rette person at spørge om hjælp. Jeg vidste ikke, at Eddie kunne forandre sig så hurtigt.

/Alex